Participa

El Mas Fonollar és un espai obert a la teva participació, un espai que cocreem contínuament i que parla de com som els i les joves de Santa Coloma. Mira, remena, tria i, sobretot, vine

Espai de trobada

Aquest és l’espai de trobada regular del Mas per a joves a partir dels 12 anys, que volen conèixer gent, passar una bona estona, jugar, enxarxar-se o organitzar activitats i sortides.

De moment ens trobem els dijous de 17:30h a 19h per jugar, fer esport, crear, imaginar… o simplement per compartir una estona interessant amb gent interessant!

I si no vols o no pots venir cada setmana, estigues atent/a i no et perdis els nostres súper cursos i tallers i totes les festes i celebracions que organitzem pel barri i la ciutat, tant al Mas com al RXXI!

Cursos i tallers

Al Mas Fonollar tenim una oferta estable de cursos i tallers entre setmana i “tastets” per descobrir noves temàtiques i nous públics, els “Dissabtes al Mas”!  Consulta l’agenda

I si vols organitzar algun curs en concret, tu o amb la teva colla, vine i t’ajudem a gestionar-ho: el Mas el fem entre tots i totes!

Programació Sòcio Cultural

El Mas Fonollar té una llarga tradició de participació juvenil en les festes de la ciutat i en la producció artística i cultural colomenca. I no només no volem que això canviï, sinó que volem resignificar-ho i potenciar-ho tant com puguem, així que no et perdis el nostre Calendari festiu ni la nostra proposta de programació sociocultural amb música, dansa, teatre, exposicions i tot el què puguis imaginar! Agenda

Serveis a col.lectius

El Mas Fonollar aposta pel teixit associatiu de la ciutat i pels col·lectius que treballen amb i per als i les joves. Si sou una entitat o esteu en vies de constituir-vos com a tal, veniu, parlem i us acompanyem: estem creant el Viver de les Entitats joves de Santa Coloma i us necessitem a tots i totes.

A més, recorda que al Mas us podem oferir:

  • Cessió d’espais, (Espais)
  • Cessió de materials, (Materials)
  • Informació i assessorament per a la creació d’associacions
  • Acompanyament per a les vostres assemblees
Aules d’estudi

Al Mas tenim una sala d’estudi amb ordinadors i wifi on pots venir a estudiar durant tot l’any en horari habitual de l’equipament. Al voltant de Nadal i fins els exàmens de febrer, i pels exàmens de juny, obrim l’espai fins la una de la matinada cada dia perquè estudiar no se’t faci tan difícil. Trobaràs un espai de qualitat i cuidat per a tothom i podràs estudiar tant com vulguis.

Normativa específica Covid.  Full de la normativa