El Mas Fonollar

El Mas Fonollar és, juntament amb el Rellotge XXI, el Centre de Recursos Juvenils de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Ubicat en una antiga masia al centre de la ciutat (les primeres documentacions de la seva construcció daten del segle XIV) el Mas és la casa dels i les joves de Santa Coloma, i t’ofereix una programació pròpia de tallers, activitats, concerts, i assessories pensades per connectar amb totes les teves necessitats i curiositats del jovent.

L’última reforma duta a terme durant el 2019-20, ha fet accessible el  Mas Fonollar per tothom i l’ha dotat de noves eines i recursos, alhora que ha conservat el seu esperit original d’espai de trobada per al jovent, molt present en la memòria col·lectiva de diverses generacions de colomencs i colomenques.

“El Mas”, està obert de dilluns a dissabte de 10 h a 15 h i de 16 h a 21 h en horari normal, i amplia l’horari quan s’obren les aules d’estudi d’hivern i d’estiu (de dilluns a divendres de 10 h a 15 h i de 16 h a 01 h de la matinada i dissabte i diumenge de 10 h a 01 h). Al juliol, el Mas obre de dilluns a diumenge.