Equip

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Adrià Sunyol

Informador del Mas Fonollar

Míriam Garcia

Informadora del Mas Fonollar

Gemma Esteve

Coordinadora i Dinamitzadora

Maria Noguera

Dinamitzadora juvenil

Vane González

Dinamitzadora juvenil

                               L’equip del Mas Fonollar està format per un informador,
una informadora i tres animadores juvenils.

 

  • Adrià Suñol: Hola a totes! Em dic Adrià (masnovita-btv-poblenou) i sóc informador de matins del Mas! Aquí em trobareu a partir de les 10h, amb el cafetó i l’ordenata, a punt per ajudar en tot el que us calgui i fent arribar la vostra veu i la del Mas tan lluny com sigui possible! Molt agraït a totes les persones que hi han treballat abans i amb moltes ganes de recollir tota la seva feina i tornar a posar aquest edifici preciós al servei de Santako. Ens hi trobem aviat!

 

  • Míriam García: WooOLaA! Jo sóc la Miriam, Informadora del Mas Fonollar des de finals del 2020, i ja em coneixeu, ja que fa anys que treballo i col·laboro al centre! I, a més… SÓC DE SANTA COLOMA DE TOOTA LA VIDA! 😛☺️😛 Quan tingueu idees i inquietuds, veniu a mi i intentaré ajudar-vos a impulsar els vostres projectes! 💜

 

  • Gemma Esteve: Holaaa!!Sóc la Gemma, la nova coordi i dinamitzadora del Mas Fonollar.
    Em trobareu matins i tardes, per obrir-vos la porta, acompanyar-vos quan ho necessiteu i oferir-vos proposta d’experiències!
    Sóc aquí per escoltar-vos, sacsejar-vos i fer-vos d’altaveu. Juntxs farem vibrar el Mas i el farem encara més nostre!😉

 

  • Maria Noguera: Esssssssa peña de Santako!! 🕊️ Sóc la Maria, una de les animadores (però no rollo cheerleader 🤸🏻‍♀️) de l’equip del Mas Fonollar. Nascuda i orgullosa de ser de Santa Coloma de Gramenet, i encantada de poder compartir temps i espais amb tots i totes vosaltres al MasFo! Espero que gaudiu del centre tant com ho he fet jo en la meva adolescència 🤪

 

  • Vane González: Holaaaaa! Sóc la Vane! 😝Animadora sociocultural del Masfo i colomense de tota la vida! Segur que moltes persones em teniu vista del carrer, ja que abans treballava com a educadora de carrer, així que em podeu parlar de drogues i consums sense cap mena de tabú, que estaré encantada de resoldre tots els vostres dubtes! ☺️Ens veiem al Masfo!