Assessories

Assessoria laboral

 

 • Assessoria acadèmica
  Dilluns de 16:00 a 20:00h al Mas Fonollar
   
 • Assessoria de consums
  Programa municipal de prevenció de drogodependències (gestiona ASAUPAM)
  Dijous de 16:00 a 20:00h

 

 • Assessoria Emociona’t
  (gestiona el Projecte Emociona’t)
  Dilluns de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 20:00h
  Dimarts i Dimecres de 16:00 a 20:00h

 

 • Assessoria d’Economia Social i Solidària Dimarts de 17:00 a 20:00h

 

 

 

 

Antena als instituts

Vols saber més i millor què pots fer als equipaments juvenils de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet? No trobes mai el moment d’apropar-t’hi però ens tens molts ganes? Ara els equipaments et venim a veure al teu insti i t’ho expliquem tot! Et volem conèixer i volem saber què t’agradaria fer amb nosaltres!

Emociona’t

Emociona’t: Quan no ho estic passant bé… A vegades em passa alguna cosa però no sé ben bé què és… Potser veig que la gent té les coses clares però jo tinc molts dubtes per dins… O em costa fer les coses i em sento malament, tinc inseguretat o, fins i tot, una mica d’ansietat… Potser m’ha passat alguna cosa que m’ha deixat una cicatriu o tinc un buit per dins que…

…un cop de mà em pot anar bé Quan estic així em pot ajudar parlar amb una persona que m’escolti sense jutjar-me, i pugui entendre com m’estic sentint. I que, a més, sàpiga com donar-me un cop de mà.

Per més informació pots consultar aquí: https://www.gramenet.cat/ajuntament/arees-municipals/salut-publica/emocionat/

baixa’t el díptic en pdf